05.10

Tiggo 8 PLUS, флагманську модель бренду Chery, презентовано на Пекінському Міжнародному автомобільному салоні.

Tiggo 8 PLUS називають флагманською моделлю через надзвичайні переваги, включаючи привабливий дизайн, багату конфігурацію, а також простір, якісні матеріали, майстерну їх обробку тощо. Давайте детально розглянемо, чи можна Tiggo 8 PLUS назвати флагманською моделлю і порівняти з Mercedes-Benz, BMW та Audi.

Оснащений силовим агрегатом "Double Top Ten" 1.6TGDI + 7DCT

Chery прагне стати технологічним підприємством із самого початку свого існування. В даний час корпорація Chery Automobile вже досягла поставленої мети і стала першим китайським автовиробником, що освоїв виробництво двигунів, автоматичної трансмісії, шасі, системи управління двигуном (EMS) завдяки постійному розвитку та технічним інноваціям.

Що стосується потужності, то Tiggo 8 PLUS буде оснащений двома варіантами двигуна: легкий гібрид 1,5TCI з 48-вольтовим стартер-акумулятор та 1,6TGDI з інтелектуальною системою старт-стоп. Варіант 1.6TGDI + 7DCT може видавати максимальну потужність 197 к.с. (145 кВт) і піковий крутний момент 290 Н · м. При розгоні 0-100 км / год за 8,9 с, його загальна витрата пального в комбінованому циклі  становить всього лише 6,8 л / 100 км.

Інтер’єр

Tiggo 8 PLUS відрізняється використанням новітніх технологій та комфортом. Завдяки тихому та комфортному салону з можливістю конфігурації на 5, 6 або 7 місць, першокласним сидінням VIP-рівня, чудово налаштованому звуку від SONY та високотехнологічному триекранному інтерактивному інтерфейсі – все це створює ексклюзивний рівень досвіду для користувачів. Крім того, м’які, високоякісні матеріали передньої панелі гарантують водію приємні враження від авто.  Вся серія оснащена п'ятьма опціями розкішних автомобілів, а саме: тими ж 12,3-дюймовими подвійними дисплеями, що і в Mercedes-Benz, інтелектуальним менеджером автомобілів від Xiaoqi, тими ж сидіннями, що і в Mercedes-Benz, та індивідуальним звуком SONY, що перевершує всі сподівання.

Нова модель має широкий, зручний і просторий корпус, довжина, ширина та висота відповідно 4722 мм, 1860 мм, 1745 мм, а колісна база - 2710 мм. Це надає пасажирам більше комфорту в автомобілі, адже вони можуть легко схрестити ноги та відпочити в машині. Завдяки рівній підлозі на задньому ряді три пасажири можуть зручно сидіти. Варто згадати, що нова модель пропонує 12 комбінацій простору на вибір користувачами, з багажником до 1930 літрів.

Вражаючий дизайн екстер’єру

В наш час зовнішній вигляд - це сила, адже дизайн екстер’єру гарантує перше враження від авто. Tiggo 8 PLUS створено з використанням нової концепції дизайну Chery “LIFE IN MOTION 3.0”. Порівняно з попередніми моделями, новинка яскраво демонструє свою потужну ауру, відповідаючи титулу флагманської моделі. На додаток до більш імпозантного зовнішнього дизайну, він виготовлений з більш якісних матеріалів. Завдяки новій решітці радіатора передня частина виглядає особливо ефектно. Також його оснащено високоякісними світлодіодними приборами освітлення з обох боків, що можна порівняти з Audi.

Інтелектуальний взаємозв’язок з водієм.

Можна сказати, що Tiggo 8 PLUS оновив розуміння інтелектуального взаємозв'язку в транспортних засобах. Завдяки оснащенню системою Chery LION4.0, водії можуть керувати деякими функціями авто за допомогою голосу, наприклад, увімкнення / вимкнення кондиціонера, відкриття люку на даху або склопідйомника. Що стосується голосового та семантичного розпізнавання, система може розпізнавати, розуміти та виконувати деякі розмовні речення. Нова модель також підтримує розпізнавання обличчя з використанням штучного інтелекту з точністю 99%. Крім того, використовуючи цю технологію, автомобіль може автоматично підлаштовувати положення сидіння та дзеркала заднього виду, що рідко зустрічається навіть у автомобілів преміум-сегменту.

Нова модель оснащена навігацією з використанням доповненої реальності. Завдяки зв’язку між HD-камерою та GPS позиціонуванням, навігація інтегрована з реальною картинкою, що робить навігаційну інформацію легшою для сприйняття. Іншою інноваційною для цього класу опцією є система автоматичного паркування – за допомогою камери 360⁰ та 12 ультразвукових радарів розпізнається та формується схема паркувальних місць. Завдяки цьому, ідеальне паркувальне місце може бути вказане на екрані, навіть у разі якщо воно не позначене паркувальними лініями, після чого автомобіль може автоматично припаркуватися на вказане місце, що значно полегшує цей процес та є зручним для водія.

Підсумовуючи, слово «Флагман» отримало нове визначення для бренду Chery. З постійним розвитком китайського автопрому якість та репутація автомобілів, що вироблені в Китаї, постійно покращуються. І нова флагманська модель, Chery, Tiggo 8 PLUS, яскраво це демонструє, висвітлюючи тенденції до швидкого розвитку бренду в області проектування та виробництва автомобілів. Розширюючи модельний ряд, Chery має наміри до подальшого збільшення продажів серії Tiggo. В Україні, попередньо, новий флагман можна очікувати вже наступного року.