09.12

Святкуємо перемогу! Премія від AUTO.RIA в номінації "Краща онлайн підтримка"!

На початку грудня вже вкотре в рамках спеціальної церемонії конкурсу «Авто Лідер», визначали кращих, серед автосервісних центрів, що надають послуги українським автовласникам. За підсумками року, що минає, автосервісний центр "Універсал-АВТО" було визнано кращим, за версією національної автомобільної премії року від AUTO.RIA, метою якої було визначення кращих автосалони та автомобілів-новинки на ринку України.


Премія присуджувалась на підставі результатів відкритого всеукраїнського голосування користувачів порталу AUTO.RIA в Києві. Тим приємніше, що серед автосервісних центрів, яким були вручені нагороди, як кращим автосалонам року, був відзначений і "Універсал-АВТО". Згідно з думкою відвідувачів сайту AUTO.RIA та підсумками голосування на сторінці премії «Авто Лідер 2021» було визначено лідерів в номінаціях, які є важливими при виборі партнера серед постачальників автосервісних послуг. В без перебільшення запеклій боротьбі, коли результат боротьби за перемогу визанчався з різницею в декілька голосів, тим приємнішим є факт, що автосервісний центр "Універсал-АВТО" виборов перемогу!

Відтак, автосервісний центр "Універсал-АВТО" визнано переможцем в номінації "Краща онлайн підтримка". 

Зрозуміло, що вибороти перемогу завжди простіше, ніж втриматись на вершині, тому попереду - новий рік, нові автомобілі, нові акції, і звісно ж, подальше вдосконалення якості обслуговування!

Дякуємо за Вашу підтримку та довіру!