05.02

Нове покоління Mercedes-Benz GLE Coupé доступне до замовлення в Україні

Офіційне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО) знайомить з новим Mercedes-Benz GLE Coupé та повідомляє про те, що перші автомобілі прибудуть в Україну вже у липні. Будь першим за кермом досконалого Mercedes-Benz GLE Coupé!

Новий GLE Coupé об'єднує у собі спортивний стиль та елегантність з технічними рішеннями нового великого сімейства преміум SUV від Mercedes-Benz. В Україні для замовлення доступні шестициліндрові дизельні двигуни - 350 d потужністю 249 к.с. і 400 d - 330 к.с. У поєднанні з новим повним приводом 4MATIC, з модифікованим розподілом крутного моменту в міру необхідності (Torque on Demand), а також на 60 мм коротшою, у порівнянні з позашляховиком GLE, колісною базою створює основу для насолоди від руху. Бензинова версія для українських поціновувачів бренду на старті продажів буде пропонуватися у вигляді Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé. Шестициліндровий рядний двигун AMG з подвійним наддувом, що розвиває потужність у 435 кінських сил, отримав додатковий стартер-генератор EQ Boost, гарантуючий 16 кВт (22 к.с.) додаткової електричної потужності.

У кінці лютого для замовлення буде також доступний гібридний варіант – GLE Coupé 350e та два автомобілі від AMG - Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC Coupé та Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC Coupé.

Ключові особливості Mercedes-Benz GLE Coupé:

Екстер'єр ще сильніше підкреслює властиві кузову «купе» елегантність та спортивність.
Удосконалена аеродинаміка при тій же площі лобової поверхні зменшує коефіцієнт аеродинамічного опору  на дев'ять відсотків у порівнянні з попередником.
Ходова частина, за рахунок пропонованої в якості опції пневмопідвіски AIRMATIC й активної підвіски E-ACTIVE BODY CONTROL на базі 48-вольтової мережі, відповідає найвищим запитам в плані динаміки руху і комфорту як на дорогах, так і за їх межами - на бездоріжжі. Вона відрізняється налаштуванням з особливим акцентом на динаміку, аж до використання більш чутливого рульового управління, ніж у інших моделей даного сімейства.
Концепція салону була переглянута та тепер пропонує ще більше комфорту ніж салон попередника, за рахунок збільшенню доступного вільного простору.
Автомобіль укомплектований новітньою інформаційно-розважальною системою MBUX (Mercedes-Benz User Experience) з інтуїтивно зрозумілими варіантами керування та високоякісною графікою.
Оновлені шестициліндрові рядні дизельні двигуни Mercedes-Benz пропонують високу потужність і комфорт водіння, в комбінації з оптимальними характеристиками витрати палива.

Нове GLE Coupé оснащується найновішими допоміжними системами Mercedes-Benz, мета яких - надавати водію оптимальну підтримку в режимі кооперації з ним. Результатом цього стає особливо високий рівень активної безпеки. Вже в базовій комплектації новий GLE Coupé оснащується активною системою екстреного  гальмування, яка здатна допомогти запобігти зіткнення з автомобілями, що рухаються попереду, а також зіткнення з рухомими в поперечному напрямку пішоходами або автомобілями.

Перші автомобілі GLE Coupé приїдуть в Україну вже у липні 2020 року.

  • Mercedes-Benz GLE 350 d 4MATIC Coupé - від 1 840 238 грн.
  • Mercedes-Benz GLE 400 d 4MATIC Coupé - від 1 974 637 грн.
  • Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé - від 2 235 415 грн.

Вартість базової комплектації автомобіля, станом на 04.02.2020 р. за курсом НБУ EUR/UAH = 27.7512.

Детальну інформацію про умови замовлення автомобілів Ви можете отримати у консультантів в офіційній дилерській мережі Mercedes-Benz, а також на сайті www.mercedes-benz.ua